Wouter Cauwenbergh

Oprichter van CUBZZ & Stichting Robin

Hoi, ik ben Wouter, de oprichter van CUBZZ. Met CUBZZ wil ik bestaande goede doelen voor kinderen veel meer slagkracht geven, waardoor ze veel meer kinderen kunnen helpen.

We bouwen een hefboom op basis van het dagelijkse koopgedrag van ons allemaal. Alle mensen en bedrijven in ons land kopen dagelijks voor miljarden euro’s aan producten en diensten. Een groot deel van wat we betalen is winst. Via CUBZZ willen we net dezelfde producten en diensten aanbieden aan net dezelfde prijs. Het enige verschil is dat CUBZZ je garandeert dat de winst die we maken, rechtstreeks gegeven wordt aan bestaande goede doelen die enerzijds kunnen aantonen welke impact ze hebben én hoe efficiënt ze met hun geld omgaan. CUBZZ staat voor transparantie. Nu gaat alle nog manueel, maar we bouwen aan een systeem waarbij je als koper van een product of dienst in real time kan zien wat er met de opbrengst gebeurt. Ze geef je de euro’s die jij toch ging spenderen, de macht om de wereld te veranderen. Beter nog, zo heb jij elke dag opnieuw, de mogelijkheid op de wereld te veranderen via de euro’s die je spendeert.

Ook kinderarmoede in ons land is een groot probleem. Daarom richtte ik in 2020 met enkele collega’s Stichting Robin op, waarmee we intussen per jaar al 7000 kinderen in armoede helpen met hun schoolkosten, voor een totaal bedrag van bijna 1,4 miljoen euro. Onze impact verdubbelt bijna jaar na jaar. CUBZZ geeft onder andere ook geld aan Stichting Robin.

Je ziet het, hoe meer mensen en bedrijven producten en diensten kunnen kopen via CUBZZ, hoe meer goede doelen we zullen kunnen steunen en hoe meer de kracht van onze alledaagse consumptie de nodige middelen zal kunnen genereren om de maatschappij-bouwende initiatieven die onze samenleving nog mooier maken, een enorme boost te geven!

Tenslotte doe ik zelf freelance-opdrachten als businessdeveloper, ondernemer, marketeer of gewoon ’tell me about your project & I’ll help you build it’. Als ik je daarmee kan helpen, contacteer me dan via wouter@businessbuilder.be.

Warme groet!

Wouter

Ambassadeurs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voornaam *
Naam *
E-mail *